TechSupport Forum

Go Back   Perfect World > Technical Assistance > Updating/Patching Problems
Login

Notices

 
 
Thread Tools Display Modes
Tech Support User
Join Date: May 2013
Posts: 1
When I try to open the launcher I get the following message:

Cryptic Launcher Autoupdate

Trying to update the launcher.
Please be patient.
Tried connecting 2 times.

After a minute or two I get the following error message:

Patcher error

The patchclient got a message while it was in a state with no response function


I cannot load the game. I've flushed dns and everything. Fix this please!
Tech Support User
Join Date: May 2013
Posts: 2
# 2
05-18-2013, 01:18 AM
Quote:
Originally Posted by jamator View Post
When I try to open the launcher I get the following message:

Cryptic Launcher Autoupdate

Trying to update the launcher.
Please be patient.
Tried connecting 2 times.

After a minute or two I get the following error message:

Patcher error

The patchclient got a message while it was in a state with no response function


I cannot load the game. I've flushed dns and everything. Fix this please!
same problem here ..
Tech Support User
Join Date: May 2013
Posts: 1
# 3
05-18-2013, 01:44 AM
Me too, i tried rebooting my comp and rebooting the router, not sure what to do =/
Tech Support User
Join Date: May 2013
Posts: 2
# 4
05-18-2013, 07:05 AM
i still cant log in ive tried everything ive even uninstalled and install again the game but same result .. any mods wanna give advice?
Tech Support User
Join Date: May 2013
Posts: 1
# 5
05-18-2013, 08:02 AM
I'm having the same problem too.
Tech Support User
Join Date: May 2013
Posts: 1
# 6
05-18-2013, 08:34 AM
So has anyone actually resolved the issue? is it a localized problem because i have it too, or is it global and it is the serves issue?
Tech Support User
Join Date: May 2013
Posts: 1
# 7
05-18-2013, 10:21 AM
I deleted the .patch folder in neverwinter/live directory and run the neverwinter.exe to download the patch again and it works now.
Tech Support User
Join Date: May 2013
Posts: 1
# 8
05-18-2013, 11:05 AM
did not work for me.

Quote:
Originally Posted by redonecbr View Post
I deleted the .patch folder in neverwinter/live directory and run the neverwinter.exe to download the patch again and it works now.
Tech Support User
Join Date: May 2013
Posts: 1
# 9 same problem also.
05-18-2013, 11:32 AM
never had this problem before, but it showed up today and i have yet to find a solution. i assume it is server bandwith issues. /shrug can't play sto or nw.
Tech Support User
Join Date: May 2013
Posts: 1
# 10
05-18-2013, 06:49 PM
been having same problem since last maintenance. please admin what to do? can't get in same problem. i even tried launching the game client ignoring the patcher, it got me in the log in screen the it said connecting to server timed out. since yesterday its the same thing. even the patcher is not working.
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 11:40 AM.